We mogen weer!

De corona crisis heeft ook de nodige gevolgen voor de programmering van concerten en exposities in 2020 gehad, maar op dit moment mogen we, mits we ons uiteraard houden aan strikte coronarichtlijnen, weer van start! We nodigen u dan ook graag uit om weer aanwezig te zijn bij onze concerten,zomerconcerten en exposities.

Houdt u voor de programmering de website en onze nieuwsbrief in de gaten.

Aankomende evenementen

Geen komend evenement!

Welkom

Welkom op de website van de Stichting Vrienden van de Dorpskerk Vorden.

Op deze website vindt u alles wat betreft de niet-religieuze activiteiten in de Dorpskerk van Vorden die onder het beheer van de Stichting vallen.

De Stichting Vrienden van de Dorpskerk Vorden is opgericht op 28 mei 2014 en heeft statutair als doelstelling: 
‘Het in brede zin meer belangstelling te wekken voor de Dorpskerk, zodat deze binnen de gemeenschap haar plaats behoudt en versterkt in overeenstemming met haar religieuze, sociale en culturele betekenis’.

Onder deze Stichting bevinden zich de coördinatie en begeleiding van de verhuur van het gebouw, de Open Kerk t.w. de openstellingen tijdens het toeristenseizoen en de concerten die reeds sinds een aantal jaren georganiseerd worden: De toeristenconcerten tijdens de openstelling op donderdagmiddag, de zondagmiddag- en de bijzondere concerten.

accolade.png

De Dorpskerk

Heerlijk genoten

"Voorafgaand aan het zaterdagavond Romantische Concert bij kaarslicht hebben we bij Hotel Bakker gegeten. Wat een leuke combinatie! Eerst uit eten en vervolgens bij kaarslicht genieten van Zuid-Amerikaanse gitaarmuziek! Zeker de moeite waard!"

Ga zo door

"We waarderen uw werk ten zeerste en hebben genoten van de toeristenconcerten!"
accolade.png