Verhuur

Inlichtingen omtrent de huur van het gebouw en eventueel het in de onmiddellijke nabijheid gelegen gebouw "de Voorde", kunt u in eerste instantie verkrijgen via de heer A. Boers, telefoon 06-51680466 of per e-mail: .

Aangezien de Dorpskerk een gebouw is dat ook voor religieuze doeleinden wordt gebruikt wordt van huurders vanzelfsprekend verlangd hiermede met hun activiteiten rekening te houden. In geval van twijfel m.b.t. die activiteiten beslist het College van Kerkrentmeesters, als eigenaar van het gebouw.

Verhuur van het gebouw is mogelijk t.b.v. koren, muziekgezelschappen, exposities, presentaties, voordrachten etc. Ook niet religieuze uitvaarten en niet religieuze burgerlijke huwelijken behoren tot de mogelijkheden.

Mogelijkheden
De ruimte is multifunctioneel, de stoelen staan in een losse opstelling en de opstelling kan aangepast worden aan de behoefte. Het maximale aantal toegestane personen in de Dorpskerk bedraagt 300, indien het koor niet voor musici etc. gebruikt wordt. Indien dit wel het geval is dan zijn er 210 plaatsen.

Er is een kleine keuken met een koffiehoek aanwezig.

Het koor is verhoogd en biedt een prima en goed uitgelicht concertpodium met een voortreffelijke akoestiek.

Een eventueel los podium in losse delen kan apart bij gehuurd worden.

De kerk is uitstekend verwarmd middels o.a. vloerverwarming. De kerk is voorzien van een uitstekende geluidinstallatie met ringleiding.

Een invalidentoilet is aanwezig.

Een vleugel is gesitueerd in het koor en is apart te huur. Het Lohmanorgel is apart te huur maar dit behoeft de toestemming van de vaste organiste van de Dorpskerk mevrouw Mirjam Berendsen.

Parkeren kan ‘rond de kerk’. Let op: In de blauwe parkeerzone kunt u 2 uur gratis parkeren, m.b.v. een parkeerschijf, op maandag t/m zaterdag van 08.00-18.00 uur. In de onmiddelijke omgeving van de kerk is voldoende gratis parkeerruimte op de Bleek, (achter Aldi en C-1000) op 4 minuten lopen en op het plein achter de kerk op 2 minuten lopen.

De Dorpskerk is veilig en gemakkelijk toegankelijk voor rollator- en rolstoelgebruikers. Er is een invalidenparkeerplaats gesitueerd pal naast de hoofdingang.